Jalkahoidot

Jalkahoidossa käytössäni on kotimainen ekopharma sarja. Vietämme paljon aikaa jalkojemme päällä, joten ne ansaitsevat hemmottelua. Anna ihanan öljykuorinnan helliä ihoa ja ammattilaisen hoitaa kovettumat pois, saat nauttia ihanan kevyistä askelista. 

Hemmotteluhoito jaloille & säärille

Hemmotteluhoito jaloille ja säärille sisältää öljykuorinnan, kylvetyksen, kynsien siistimisen sekä lakkauksen ja kevyen hieronnan. Hintaan sisältyy pieni vegaaninen kynsilakka, jonka saa mukaan. 

Täydellinen Spa Jalkahoito 89€ 75min

Täydellinen Spa jalkahoito pitää sisällään öljykuorinnan, kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien hoidon sekä lakkausen ja hieronnan jaloille ja säärille. Hoitoon sisältyy pieni vegaaninen kynsilakka, jonka saa mukaan. 

UKK

Kyllä voit, jalkahoidossa huomioidaan jokaisen asiakkaan terveydentila ja hoito toteutetaan sen mukaan.

Täydellinen spa pedikyyri pitää sisällään kovettumien ja mahdollisten känsien hoidon, ja kynsien hoidon hemmottelun lisäksi.

Kyllä voit, varmat ja ammattimaiset otteet auttavat tässä ja sovellamme hoidon tämän mukaan.

Kyllä ehdottomasti. Arvioidaan yhdessä hoidon tarve ja toteutetaan sen pohjalta jalkahoito ja pyritään säännöllisyyteen.

Varauksen voi perua edellisenä päivänä ilman kustannuksia. Jos peruutus tapahtuu samana päivänä, perimme 50% hoidon hinnasta.

Luonnonmukaiset tuotteet

Helppo ajanvaraus

Tyytyväiset asiakkaat

Ajanvaraus