Ripset & kulmat

Ripsien ja kulmakarvojen värjäyksellä, sekä muotoilulla saat nauttia useita viikkoja huolitellusta ja meikittömästä lookista.

Käytössäni on vain ammattilaisille tarkoitetut kestovärit sekä kestotaivutustuotteet. Lash ja Browliftit teen Ranskalaisella YUMI™ Lashes merkillä. Yumi lashes käsittelyssä ripset liimataan vesiliukoisella liimalla silikonimuoteille, joita on erikokoisia eri pituisille ripsille. Muottien, tuotteiden ja erityisen tekniikan avulla ripset taivutetaan haluttuun asentoon. YUMI™ Lashes – käsittely voidaan uusia 8 viikon välein. YUMI™ Lashes kestotaivutushoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

YUMI™ Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.
 
Kestototaivutuksia ei suositella alle 16v, eikä raskauden tai imetyksen aikana. Tulethan käsittelyyn aina ilman meikkiä ja poistat piilolinssit etukäteen. Huomioithan, että ennen ripsien kestotaivutusta on hyvä pitää useiden viikkojen tauko öljypohjaisista tuotteista parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Hoidon jälkeen tulee välttää vuorokausi ripsien ja kulmien kastelua.

Ripsien tai Kulmien värjäyset ja muotoilut

Voit valita ripsien ja kulmien värjäyksen tai muotoilun.

Yumi lashes

Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Tulethan käsittelyyn aina ilman silmämeikkiä sekä poistat piilolinssit. Kestotaivutuksia ei tehdä alle 16v. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Yumi brows

YUMI™ Brows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 vkoa. Käsittelyä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Yumi lashes ja Yumi brows

Yumi™Lashes & Brows. Tulethan käsittelyyn aina ilman silmämeikkiä sekä poistat piilolinssit. Kestotaivutuksia ei tehdä alle 16v. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.

UKK

On. Yumi ripsien kestotaivutuksia ei tehdä alle 16 vuotiaille.

Kestotaivutuksia ei suositella raskauden eikä imetyksen aikana.

Tule ilman meikkiä ja piilolinssejä. Tällöin lopputuloksesta saadaan toivottu. Älä käytä useisiin viikkoihin öljypohjaisia tuotteita ripsissä. Myöskään meikkiä ei suositella samana päivänä, eikä ripsien ja kulmien kastelua vuorokauteen.

Kyllä voit, tämä on turvallinen vaihtoehto odotus- tai imetysaikana.

Varauksen voi perua edellisenä päivänä ilman kustannuksia. Jos peruutus tapahtuu samana päivänä, perimme 50% hoidon hinnasta.

Luonnonmukaiset tuotteet

Helppo ajanvaraus

Tyytyväiset asiakkaat

Ajanvaraus