Sokeroinnit

Sokerointi on hellävarainen ja tehokas karvanpoistomenetelmä, joka poistaa ihokarvat juurineen ja kuorii kuivan ihosolukon. Sokeroinnissa ihokarvat poistetaan karvan luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin ne eivät katkea. 

Säännölisellä sokeroinnilla karvan kasvu heikkenee ja hidastuu huomattavasti.
Sokerointi sopii kaikille ihoalueille ja ihotyypeille. Sokerilla pystytään poistamaan todella lyhyttä karvaa. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi karvan tulisi olla ensimmäisillä sokerointikerroilla 0.5-3cm pituista. Sokeri on 100% luonnontuote ja vegaaninen. 

Käytössäni on kotimainen Suomessa valmistettu sokeri. Iho on hyvä kuoria muutama päivä ennen sokerointia, älä rasvaa ihoa samana päivänä, kun tulet sokerointiin. Vältä hikoilua, saunaa & deodorantin käyttöä saman päivän aikana. Jos sokeroimme kasvojen aluetta, en suosittele meikkiä heti iholle, jottei se tuki ihohuokosia.

Sokerointi alueittain

Voit valita sokeroinnit alueittain eri kehon osa-alueista. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Sokerointi­paketit

Valikoimassamme on myös paketteja jotka sisältävät useamman alueen sokeroinnin. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

UKK

Kyllä voit. Jos sinulla on tampooni tämä onnistuu. Tiloissamme on wc jossa voit huoletta käydä ennen ja jälkeen sokeroinnin. Jos koet, ettet halua tulla sokerointiin kuukautistesi aikana aika voidaan siirtää. 
Hikoilua ei suositella 24h sokeroinnin jälkeen, ettei karvatupet tulehdu. 
Kainaloissa on hyvä pitää myös pieni tauko deodorantista.
Kyllä voit. Voimme toteuttaa jokaisen valikoimassa olevan sokerointipalvelun myös kaikille raskaana oleville. 
Varauksen voi perua edellisenä päivänä ilman kustannuksia. Jos peruutus tapahtuu samana päivänä, perimme 50% hoidon hinnasta.

Luonnonmukaiset tuotteet

Helppo ajanvaraus

Tyytyväiset asiakkaat

Ajanvaraus