Unna Nordic -metsäelämys­hoidot

 Unohtumattomia elämyksiä, spa-henkeä, metsän tuoksuja sekä ihon ja mielen hyvinvointia. Jokainen Unna hetki on todellinen metsän rauhoittava hoitoelämys, kuin unenomaisessa metsässä.

UNNA NORDIC – TARINA

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.

Talletimme aisteja hellivän metsähetken hoitolasarjaan, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.
 
Valitsimme tuotteisiin ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.

Unna Nordic -Havumetsä

Havumetsä on kokonaisvaltainen elämyshoito kasvoille ja vartalolle, joka johdattaa mielen pehmeälle metsäpolulle, kauas huolista. Kaisla hoitoneste tuo iholle kesäsateen raikkauden, metsän tuoksut vievät mielen kauniiseen metsämaisemaan ja rauhaan. Vartalon iho ja kasvot saavat ihoa pehmentävän ja raikastavan kuorinnan sekä pitkän hemmottelevan hieronnan.
 

Unna Nordic -Metsäkylpy

 
Metsäkylpy hoitaa ja hemmottelee vartalon ihoa pitkällä ja virkistävällä sokerikuorinnalla sekä rentouttavalla vartalohieronnalla. Metsän aistikas tuoksumaailma, virkistävä sokerikuorinta ja unen rajamaille vievä vartalohieronta vie mielen kauas pois huolista ja luo kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

Unna Nordic -Metsän kaste

Metsän kaste on raikas kasvojen ja jalkojen hoitokokonaisuus. Jalat saavat virkistävän sokerikuorinnan ja jalkoja keventävän hieronnan. Kasvojesi iho saa tasapainottavan öljy-savihieronnan ja syvän rentoutumisen koet viimeistään havuilta tuoksuvan kasvo-dekolteehieronnan aikana. Metsän kaste antaa ihollesi raikkaan metsälähteen tunteen ja virkistää ihon hyvinvoivaksi.
 
 

Unna Nordic -Metsäelämys

Metsäelämys, joka johdattaa pehmeälle metsäpolulle ja kauas huolista. Hoito alkaa selkähieronnalla, joka auttaa pysähtymään ja olemaan läsnä hetkessä. Kaksoispuhdistus ja kirkastava kasvokuorinta valmistelevat ihon hoitotuotteille. Ihotyypin mukaiset tehoseerumit ja kerroksittain kasvoille sivellyt hoitovedet tuntuvat pulahdukselta metsälampeen. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havuilta tuoksuvan kasvo-decoltee hieronnan aikana. Hoitonaamio tuo rauhoittavan ja viilentävän tunteen ansiosta mieleen lempeän kallion kosketuksen. Lopuksi kädet saavat avaavan ja hellän hieronnan. 
 

UKK

Hoitoja ei suositella raskaus -tai imetysaikana hoitojen sisältämien eteeristen öljyjen vuoksi. Voit aina keskustella ja varmistaa hoidon sopivuudesta ennen ajan varaamista.

Voimme keskustella yhdessä tästä ja lopullisen päätöksen tekee aina asiakas ja ammattilainen yhdessä.

Ei tarvitse, ihosi jää ihanan pehmeäksi ja hoidetuksi kuorinnan ja hieronnan jälkeen.

Varauksen voi perua edellisenä päivänä ilman kustannuksia. Jos peruutus tapahtuu samana päivänä, perimme 50% hoidon hinnasta.

Luonnonmukaiset tuotteet

Helppo ajanvaraus

Tyytyväiset asiakkaat

Ajanvaraus