Kasvohoidot

BTB13 Skin Therapy Kasvohoidot
 

BTB13 on medikaalinen ihonhoitosarja, joka tuo tehoa ja silminnähtäviä tuloksia silloin, kun tavallinen ihonhoito ei riitä.

Korkealuokkaiset BTB13 ihonhoitotuotteet ovat kehitetty suomalaisella huippuosaamisella tuomaan tuloksia ja ihonhoidon ongelmanratkaisuja ammattilaisille. Monipuolinen tuote- ja hoitovalikoima korjaa ihon ikämuutoksia, taistelee valovaurioita vastaan sekä toimii tuloksellisesti erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Tuotteet soveltuvat herkimmällekin iholle.

BTB13 Effective Lifting Therapy -kiinteyttävä kasvohoito aikuiselle iholle

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava BTB13 Effective Lifting Therapy hoitaa ihon ikämuutoksia, vahvistaa ihoa ja aktivoi sen solu-uusiutumista. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13- yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Yhdiste uudistaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviselta stressiltä. Lisäksi hoito sisältää iholle välttämättömiä vitamiineja ja ubikinoni Q10, prebiootteja sekä peptidejä. Hoito edistää ihon kimmoisuutta, tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa syvältä ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.
 
”Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, edistää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.”

BTB13 Intense Hydration Treatment -ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvohoito 

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Hoito sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä, joka suojaa ja puhdistaa ihosuoluja, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa ihon rakennetta, jolloin iho kykenee sitomaan paremmin kosteutta. Hyaluronihappo ja peptidit kosteuttavat ja täyteläistävät ihoa. B5-vitamiini kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Tehokosteuttava kasvohoito palauttaa ihon kimmoisan rakenteen ja nuorekkaan heleyden.
 
”Ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvohoito sitoo ihoon kosteutta tehden siitä kimmoisan ja nuorekkaan heleän.”

BTB13 Skin Relief Treatment -kasvohoito herkälle ja reaktiiviselle iholle

BTB13 Skin Relief Treatment on kasvohoito herkälle, punoittavalle ja reaktiiviselle iholle. Hoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihon rakennetta. Patentoitu BTB13TM rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vähentää ärtyneen ihon reaktiivisuutta ja punaisuutta. Lisäksi C- ja E-vitamiinit hoitavat ja vahvistavat herkkää ihoa, prebiootit tukevat ihon luonnollista suojamekanismia. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lisää ihon täyteläistä kimmoisuutta, allantoiini ja keramidit suojaavat ja rauhoittavat ärtynyttä ja jopa atooppista ihoa. Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, vähentää ihon punoitusta ja tekee ihon kimmoisaksi ja pehmeäksi.
 
”Suojaava ja kosteuttava kasvohoito vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta.”

BTB13 Medical Skin Peel 50 min. -ihon kemiallinen kuorintahoito

Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solu-uusiutumista. Monipuolinen ihokäsittely räätälöidään aina jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoito on yhdistelmä tehokkaita kemiallisen kuorinnan käsittelyjä ihon erilaisten ongelmien hoitamiseksi sekä rentouttavia hierontoja ihoa virkistävällä marjan siemenöljyllä pohjoisen luonnosta. Ainutlaatuinen BTB13-yhdiste vilkastuttaa ihon solu-uusiutumista, suojaa ja puhdistaa soluja ja kirkastaa ihoa. Uuden sukupolven hoitohapot hoitavat tehokkaasti ihon ikämuutoksia, liikapigmentaatioita, epäpuhtauksia ja aknea sekä tasoittavat ihon pintaa ja väriä.

BTB13 HYDRO THERAPY

Virkistävä, kosteuttava ja ihoa elvyttävä BTB13 Hydro Therapy kasvohoito sopii stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviselta stressiltä. Hoidossa
kasvot käsitellään Micro-Meso kynällä, jonka mesoterapia-hoitopään mekaanisen paineen avulla saadaan imeytettyä tehoaineita sekä aktivoitua nestekiertoa. Tuloksena levänneet ja kevyet kasvot.
 
”Ihoa virkistävä laitehoito kasvoille uudistaa ja aktivoi ihosoluja sekä edistää ihon kimmoisuutta. Hoito saa kasvot tuntumaan levänneiltä”

BTB13 Micro-Meso Therapy - Ihon mikroneulaus- & mesoterapia­käsittely

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä ainutlaatuiseen, patentoituun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman, sen väri ja rakenne tasoittuu ja ihosta tulee silmin nähden heleämpi.

 
”Elimistön kollageenituotanto alkaa vähentyä jo noin 30 vuoden iässä. BTB13 ja Micro-Mesoterapia kannattaa käynnistää ajoissa vahvistamaan ihon rakennetta. Se on ratkaisu paitsi jo ikääntyneen ihon hoitoon myös keino ehkäistä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.”

UKK

Kyllä voit tulla, katsomme ihosi kunnon ja valitsemme hoidon sen mukaan, opastan sinua hoitamaan ihoasi oikealla tavalla myös kotona ja voimme tehdä suunnitelman, kuinka saavutamme toivotut tulokset. 
Jos olet allerginen jollekin tietylle ainesosalle, huomioimme tämän aina ennen hoidon alkua. Tietyt allergiat kuten siitepöly saattavat herkistää myös ihoa, mutta tämä ei ole este kasvohoidolle. Kaikki hoidot toteutetaan aina ihon kunto huomioiden.
Kyllä voit tulla. Usein hormonaaliset muutokset aiheuttavat joko rasvaisuutta tai kuivuutta ihossa. Tuotteet ovat turvallisia iholle ja puhtaita. Tervetuloa rentoutumaan.
Varauksen voi perua edellisenä päivänä ilman kustannuksia. Jos peruutus tapahtuu samana päivänä, perimme 50% hoidon hinnasta.

Luonnonmukaiset tuotteet

Helppo ajanvaraus

Tyytyväiset asiakkaat

Ajanvaraus