BTB13 Micro-Meso Therapy - Ihon mikroneulaus- & mesoterapia­käsittely

Vähentää ikääntymisen merkkejä

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla väyliä ihon epidermikseen ja dermikseen. Käsittely stimuloi ihon omaa luonnollista kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Yhdistettynä ainutlaatuiseen, patentoituun BTB13-yhdisteen soluja uudistavaan vaikutukseen, hoito tekee ihosta kiinteämmän, kimmoisamman ja vahvemman, sen väri ja rakenne tasoittuu ja ihosta tulee silmin nähden heleämpi.
 

Mitä mikroneulauksella voidaan hoitaa?

Milloin hoitoa ei suositella?

Mikroneulausta suositellaan 3 - 6 x sarjahoitona parhaiden tulosten saavuttamiseksi 4 - 6 vkon välein.

Meso Therapy -ihon mikroneulaus- & mesoterapiakäsittely

Mikroneulaus on ei-kirurginen toimenpide, jolla muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia epidermikseen ja dermikseen. Näiden mikrokanavien kautta saadaan BTB13 -yhdisteen suora vaikutus epidermiksen alapuolella sijaitsevaan dermikseen asti. Tämä tehostaa hoitovaikutuksia moninkertaisesti, sillä juuri dermiksessä muodostuu ihon kollageeni ja elastiinisäikeet.

Mesoterapiassa imeytetään BTB13-seerumia mikrokanavien kautta syvemmälle ihoon, suoraan epidermiksestä dermikseen asti. Näin ihoon saadaan suoria täyteläistäviä vaikutuksia hyaluronihaposta. Lisäksi BTB13 monikertaistaa oman soluaktivoinnin kautta mikroneulauksen vaikutusta. BTB13 Mikroneulausseerumit tuovat myös rakennusaineita ihoon ja mm. kollageenituotantoa aktivoivaa C- vitamiinia. Neulauksessa aiheutuvat mikrovauriot edistävät myös ihon omia paranemismekanismeja. Tämä menettely parantaa ihon tekstuuria, sävyjä ja ulkonäköä, vähentää arpeutumista ja madaltaa juonteiden syvyyttä. Elimistön kollageenituotanto alkaa vähentyä jo noin 30 vuoden iässä. BTB13 ja Micro-Mesoterapia kannattaa käynnistää ajoissa vahvistamaan ihon rakennetta. Se on ratkaisu paitsi jo ikääntyneen ihon hoitoon myös keino ehkäistä ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

Meso Therapy -ihon mikroneulaus- & mesoterapiakäsittely

Jokainen mikroneulauksessa syntynyt reikä on väylä epidermikseen ja dermikseen – riippuen neulan pituudesta. Näitä väyliä myöten BTB13-soluaktivaattori pääsee vaikuttamaan solujen aineenvaihduntaan, aktivointiin sekä uusien kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostamiseen.
BTB13 Micro-Meso Therapy -hoitomenetelmässä käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon syviin kerroksiin (jopa 2,5 mm syvyyteen) hienoja reikiä, mikrohaavoja. Neuloja käytetään ihon lävistämiseen ja kontrolloidun vamman luomiseen halutulla syvyydellä. Jokainen neulan puhkaisu laukaisee kehon parantamaan nämä mikrohaavat lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi.

Hoitoon viitataan nimellä PCI, eli Percutane Collagen Induction. PCI on ihon kautta aiheutettu
kollageenin induktio (=kollageenisynteesin käynnistysprosessi), joka on minimaalisesti invasiivinen (ihoa läpäisevä) ihon nuorentamisprosessi. Kun mikroneulaukseen liitetään patentoitu BTB13- soluaktivaattori, saadaan aikaan ainutlaatuinen huipputehokas yhdistelmä ihon rakenteen vahvistamiseksi ja kimmoisuuden lisäämiseksi. 

Ajanvaraus